Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Day Disco

Publicerat 1:e Mars 2014

Glada initiativtagare: Joakim Fransson, Nina Jansdotter och Jens C Hilner. (Foto Skånska Dagbladet)


När jag var tolv år gick jag på minidisco, det var lördag eftermiddag mellan kl 15-18. Man dansade (nåja, flyttade fötterna lite) till Tina Charles, Donna Summer och Hot Chocolate. Några tonåringar dansade bump* och vi småttingar tyckte det var jättehäftigt. Det var på sjuttiotalet.


Nu är visst eftermiddagsdisco i ropet igen, men för vuxna då. Och nu fokus på att affärsnätverka. Två av mina fb-vänner har startat Day Disco i Malmö och igårkväll var det premiär och en av lokaltidningarna hakade på och skrev om evenemanget.Vilken fantastiskt bra idé! Jag nätverkar ju mycket, men just fredagkvällar tycker jag inte är riktigt kul, eftersom det verkar mer ämnat för singelminglande. Den marknaden är jag inte särskilt intresserad av längre, jag är nämligen lyckligt gift.


Jag funderade ändå lite på att gå - Nina Jansdotter driver fler nätverksmingel och jag vet att fokuset därmed är just kontaktbyggande för arbetslösa, företagare etc - men annat kom i vägen igår. Det blir fler gånger och det kommer att ske sista fredagen i månaden, så nästa gång blir det förmodligen av för min del. De finns på Facebook, håll utkik om du är intresserad. Sök på MeAfterWork Malmö.


*) Bump var en dansform som var populärt i discons barndom. Man dansade i par och puffade varann sidledes med höfterna. Kolla här!Vida byxor, platåskor, glitter och Mirelle Mahtieu-page! Nostalgi! :-)

Kommentera


0.02702784538269