Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Beslut om varning

Publicerat 27:e Januari 2014

Akassan i all ära, men jag blir lite trött på deras krånglighet.


Jag fick nyligen ett brev (funktionen email har tydligen inte nått dem...) om ett beslut att ge mig en varning. I den krångliga byråkratiskan kan jag koda att de har tagit beslutet att inte besluta om en varning då ärendet är preskriberat...? Eh?


Jaha? Har jag fått en varning? Eller inte? Varför skicka detta? Ska jag agera på detta? Vad vill de med detta meddelande? Vill de alls att man ska förstå? Mitt modersmål är svenska, men byråkratisvenskan har t o m språkvetare svårt att tyda...


Grunden till detta är att i oktober missade jag att ringa in min arbetsrapport. Detta var ju i den perioden då de höll på att ändra i sitt system och de hade massa strul med övergången, mycket nog för att nå tidningsmedia.


Jag har dock allt dokumenterat (tack vare mitt nyligen uppdaterade pärmsystem) och jag har således bevis på att jag skött mig.


Jo, jag agerade på brevet. Skrev ett irriterat - på ren svenska - brev tillbaka, bifogade kopior på korrespodens som styrker att mina rapporteringar har skett - i tid.

Kommentera


0.027498960494995