Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Prata och promenera

Publicerat 10:e Juni 2012

Min kompis och jag tyckte att vi kunde promenera på morgnarna för att må bättre osv. Vi går kanske en timme en gång i veckan i snabb takt men ändå så att vi kan prata under tiden. Dessa promenader blir fyllda av pepp och vi mår väldigt bra av dem. Så bra att vi funderade på att dra in fler i dessa rundor - kan vi må bra av det, kan väl fler få njuta av det.  


Det visade sig att hjulet redan var uppfunnet, Sophia Sundberg i Järfälla hade startat Walk & Talk. ett väldigt trevligt koncept, man träffas på en timmes promenad för att nätverka. Man går två och två i ca tio minuter, sedan byter man partner. Under dessa minuter hinner man utbyta en hel del information om varann och givetvis byter man gärna visitkort. Vill man så går man vidare och fikar en stund efteråt.  


Dessa promenader finns runt om i landet och det blir fler. Saknar man detta i sin kommun går det bra att kontakta Sophia för att bli ambassadör. Det kräver inte mycket tid och är inte så krångligt att hålla i detta.  


Därefter - det viktigaste av allt - återkopplar man på Facebook, Linkedin etc. För min del är Facebook den bästa plattformen i sammanhanget.    

Kommentera


0.026573896408081