Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Trabajandos blogg

Visa alla våra bloggare

Lärarassistent

Publicerat 23:e April 2017

Ett nytt yrke på ingång. 


Varför skall lärare hålla på med allt administrativt arbete? Det är ju lära ut de ska hålla på, det de är bra på. 


Såg i veckan att en folkhögskola i närheten nu har startat en utbildning som utbildar lärarassistenser. Även om nu tiden för ansökning gått ut, ska jag söka det (kanske 18 april inte gäller för högskolor?).


Jag tycker visserligen att just pedagogiken, utlärandet är det godaste av läraryrket. Men ordning & reda, struktur mm är kul och bra det med. 

Bli först att kommentera

Antagningen.se

Publicerat 23:e April 2017

I tisdags var det sista dagen att söka in till högskoleutbildningar.


Det har jag nu gjort, har sökt distansutbildningar. Tänkte att jag kan försöka jobba timmar på förskolor etc för att ha någon sorts inkomst under tiden. Jag är för gammal att ta studielån. Det vill jag heller inte, jag betalar tilbaka på det redan (sedan jag pluggade till webbmaster för snart tio år sedan) och vill inte öka på skulderna heller. 


Jag lär väl inte komma in, eftersom jag inte har tillräcklig behörighet – saknar gymnasiebetyg i Samhällskunskap och Naturkunskap. Förstår egentligen inte varför jag ska ha kunskaper i det för att bli förskollärare, fritisledare etc. Men men, det är iallafall kul att plugga.


Det behövs lärare, om jag kommer in nu har jag ju en bra bas. Och om jag inte kommer in nu, tänker jag söka igen till vårterminen.

Bli först att kommentera

Komvux och prov

Publicerat 23:e April 2017

Jag har ju jobbat på skola hela mars, så mitt eget pluggandet har blivit lite eftersatt.


Läraren hade ändå planerat in ett prov på tisdagen direkt efter påsklovet. Ja vi var överens om det såklart. Tre kapitel läste jag alltså in inför det. Det var i Naturkunskap och handlade om celler, atomer mm. Intressant ämne men provet gick inte så bra. Det var många, många år sedan jag satt på sal och skrev prov. Nåväl, ingen ursäkt, jag hade inte läst på ordentligt helt enkelt. 


För att söka in till Förskollärarutbildningen måste jag ha Naturkunskap och Samhällskunskap i bagaget. 

Bli först att kommentera

Motion inklusive jobb

Publicerat 23:e April 2017

En tidningsbärare har sagt upp sig, en som går varannan helg. Inte den rundan jag har, men det är en gå-/cykelrunda så jag har anmält mitt intresse på den.


Igår var första gången att gå den då, ensam. Jag har blivit upplärd på den, men bara en natt. Det hör till att man får gå tillsammans med ordinarie två nätter. Nu hann vi väl inte det, så därför blev det bara ett tillfälle. 


Rundan är nästan dubbelt så lång som min vanliga runda. Den är ändå planerad att vara klar vid halvsex (istället för halvfyra på min – den lilla – runda). Igår blev det inte så, jag var klar halvåtta! Då hade jag alltså varit ute i sex timmar. Gick såklart fel på vissa gator, därför det tog så lång tid. Men det är helt normalt i början. Det var ganska blåsigt, men hade stormat rejält tidigare på natten. Skönt att slippa det. Nätterna är nu kalla, ligger lite över 0 grader. Jag var väldigt mör kan jag säga. Så trött att jag inte kunde sova sedan.


Inatt gick det bättre, klarade rundan nästan med den tiden som var satt enligt schemat. Sov gott sedan.


Bra det här med att dela ut tidningar gående – i rask takt. Man får motion och kan äta utan att tänka kalorier. 

Bli först att kommentera

Amatörkrögare

Publicerat 18:e April 2017

Hela påskhelgen har varit fullbokad. 


Istället för att åka ut och njuta av konstrundor har jag och maken varit hemma och förberett för påskens familjeträffar. Vi hade bjudningar varje dag.


Långfredagen stod jag således och förberedde all mat. Jag jobbade ju på påskaftonsmorgon med tidningsbärandet så jag är inte vaken och igång förrän kl 11. Att inte jobba av religiösa skäl på Långfredagen förstår jag inte hur det går ihop. Räknas inte matlagning som jobb eller? Maken och sonen sågade häck (den omger hela vår tomt vilket innebär tre dagars arbete) och de fick visst onda ögat av grannen som är troende... Sonen berättade att hade vi sågat häck i Norge hade vi kunnat bli polisanmälda, de är visst mer troende där (sonen bor utanför Oslo). Jag handlade mat den dagen och förvånades men gladdes över att manuella charkdisken var öppen.


På påskafton kom då familjeflocken, elva personer var vi. Mindre flock än vanligt. Men det ska dukas, städas och mat lagas. Det blev antipåskmat – paella, vilket är makens specialitet – men till det ska det vara tillbehör och det är min syssla. Foccacia, aioli (vitlöksmajonnäs), sallad, efterrätt, godis. Jag gör allt själv (inte plockgodiset dock) eftersom jag vill veta vad jag har i maten och det är dessutom billigare. Och det är såklart roligt också att laga till maten.


På Påskdagen kom mina föräldrar, så då blev det det traditionella påskbordet. Göra gubbröra, koka potatis, sparris, ugnsbakad lax, koka ägg mm. Jag hade även denna natt delat ut tidningar och var tydligen trött. Hade diskat champagneglasen från igår och kraschade fyra av dem när jag skulle flytta dem på bricka över till vardagsrummet. Äggen blev inte bra, sparrisen överkokt osv...


Annandag Påsk hade vi ett par vänner på besök, vi bjöd på brunch, dvs matrester i princip. Jag gjorde dock egen hollandaise och nya sparrisar som denna gång blev bra. Struntade i att koka ägg. Göra avancerad sås utan att den skär sig kan jag, men inte koka ägg...


Jag beundrar folk som driver hotell, bed & breakfast, pensionat etc. Det är slitigare än vad man tror att vara husfru, krögare etc.

Bli först att kommentera

"Alla som kan ska arbeta"

Publicerat 08:e April 2017

Jag läste först rubriken och blev irriterad. Ledare skrivet av två moderatpolitiker. Vad tror de? Att man blir arbetslös för att man vill? Att man passivt bara finner sig i skiten? Att det är vårt fel?


Om nu agendan är så – att alla som kan ska arbeta – varför är det då så svårt att få jobb? Varför är det så svårt att få akassa? Nej just det, akassa är inte deras lösning. De som inte har jobb får ju skylla sig själv... Är det de arbetslösas fel? Eller är det rekryterare som har fel fokus? Utbildning går före allt, erfarenhet är ingen kunskap...


Nu handlar artikeln egentligen främst om att de som är pensionärer inte får lov att jobba. Men rubriken provocerar oavsett.


Ja, jag arbetar, men får inga heltidsanställningar (det enda typ av jobb som accepteras bland fack och politiker...). Jag har timjobb, men det är inte så att det ger tillräcklig inkomst. Jag hade haft det bättre med akassa eller studielån... Men jag vill jobba, jag tackar inte nej till jobb. Men råd till att gå till tandläkare har jag inte längre. Vems fel är det?


#fuckunemployment

Bli först att kommentera

Halvtidsvikarie

Publicerat 08:e April 2017

Denna vecka fick jag jobba två dagar – tisdag och torsdag.


Pratade med hen jag vikarierar för och hen verkar mycket piggare nu, gjorde hen tydligen gott att jobba varannan dag. Efter påsklovet är det dock tänkt att hen ska gå på i heltid igen. Personligen tror jag inte hen är mogen för det redan. Hade gärna sett, för hens skull, att hen kunde få vila ut ytterligare.


Däremot tyckte jag att det var bökigt att gå varannan dag. Från lugn lunk med pluggande på KomVux på måndagen till intensiva barn och tre lektioner på tisdagen. Från lugna lunket på onsdagen till lektioner på torsdagen gick bättre. Torsdagen är annars jobbigast rent generellt. 


Men denna dag var ok, de stökigaste eleverna var inte så stökiga. Barnen i årskurs tre fick nåltova påskmotiv, vilket de tyckte var jättekul. Till och med de som hatar textilslöjd hade roligt!

Bli först att kommentera

Sommartid...

Publicerat 27:e Mars 2017

Puh!


I fredags jobbade jag på förmiddagen, hade gäster på kvällen som jag alltså fick förbereda inför (matlagning, städning, dukning etc) på eftermiddagen. Gästerna åkte hem 01.30. Jag hann sova en timme, för att sedan sticka iväg och dela ut tidningar. Som tur var det en normal runda (den tar ca två timmar). Hemma igen vid 05-tiden, i säng för att sova några timmar. På förmiddagen skulle jag på begravning i staden en halvtimmes bilfärd bort. 


Åt min frukost och tittade på klockan; halvtio?! Alltså halvelva... Då har jag bråttom, tänkte jag! Ringde min kusin (hennes mamma som begravdes) för att säga att jag inte kunde komma, eftersom jag inte ville komma till kyrkan i sista minuten. Hon förklarade för mig att det var imorgon vi byter till sommartid.


Ojdå! Jag var helt fel på dagarna, var helt säker på att det var söndag morgon. Tur att det inte var det, då hade jag ju ändå missat begravningen...


Jag brukar inte ha problem med sommartidsskiftet – jag är ingen A-människa (dvs morgonpigg) – men efter så lite sömn, tajt schema och dessutom förkylning på avgång, så blev det svårt att acklimatisera sig. Har i princip sovit all ledig tid i helgen. 

Bli först att kommentera

Fick förlängt

Publicerat 27:e Mars 2017

Japp, jag fick jobba heltid på skolan några veckor till och den jag vikarierar för fick därmed välbehövlig vila och återhämtning.


Win-win!  Efter det är det tanken att ordinarie lärare ska jobba halvtid, alltså så även jag då. Passar mig bra, hinner jag engagera mig i komvux-pluggandet igen. 

Bli först att kommentera

Vikariera mera

Publicerat 19:e Mars 2017

Jag har fått förlängt på vikariatet en månad framåt.


Kul för mig. Dock bara halvtid dvs tre dagar i veckan. Den jag vikarierar för har bara fått halvtidssjukskrivning. Borde egentligen ha heltid, den sjukskrivna kommer såklart inte kurera sig med att jobba halvtid utan kommer förmodligen gå in i väggen, ändå hårdare. Läkaren tror inte på hen.


Hur tänker läkaren? Är det bättre att bli totalt utkörd och sjukskriven under lång tid. Bra för mig förvisso, men vad kostar inte alla dessa långtidssjuka? Är det bättre för samhället?


Jag minns en vän som berättade när hen hade fått utmattningssyndrom. Det enda hen klarade av var att promenera. Hen promenerade med en luvtröja över huvudet, hen klarade inte av möta intryck. Hen promenerade längs stranden varje dag, flera timmar. Hen räknade ut att hen hade gått över 360 mil under period. Det blir ca ett år!

Bli först att kommentera

Vikariera lite också

Publicerat 07:e Mars 2017

Har varit på första lektionen i Samhällskunskap idag.


Läraren hade svårt att dölja sin skepsis över min tidsoptimism. Att hinna läsa 100p tills maj (då skall något sorts betyg lämnas till högskolan). Till råga på allt ringde en av skolorna jag jobbar på, de behöver en vikarie i textilslöjd i tio dagar. 


Cash in, tänker jag. Sova kan man väl göra när man blir gammal...

Bli först att kommentera

Studentmat

Publicerat 05:e Mars 2017

Sitter och läser om vetenskapsmän, första kapitlet i Naturkunskap.


Man får ju leva upp till titeln fattig student och äter just nu snabbnudlar till lunch. Faktiskt gott och värmer dessutom i det här gråa råkalla trista väder vi har nu. Innan var jag bara fattig – nu är jag dessutom fattig komvux-student...


Köpte på mig ett lager från Willys som just nu kampanjar sitt eget varumärke (Garant) Snabbnudlar: 10 st för 25 kronor!! Snorbilligt. Inte mycket kalorier heller. Förvisso en drös mindre trevliga tillsatser, men de blundar jag för just nu. 

Bli först att kommentera

Den bortglömda arbetskraften

Publicerat 04:e Mars 2017

55+. Det är det ingen som pratar om när det gäller arbetssökande. De är tydligen rökta för arbetsgivare/rekryterare. 


Jag undrar varför. Expressen skriver om en undersökning som bekräftar att femtiofemplussarna är just den högen man ska anställa ur. De är till exempel väldigt sällan sjukskrivna. De är friskare, har hög arbetsmoral och pliktkänsla. Rena drömmen för företagare ju!

Bli först att kommentera

Blogg 100 igen

Publicerat 04:e Mars 2017

Den första mars startade bloggutmaningen Blogg100. Det innebär att man ska göra minst ett inlägg om dagen i 100 dagar i sin blogg. 


Jag har försökt innan, första gången kom jag till 37 inlägg. Efter det kom jag av mig, minns inte nu varför. Jag antar att det var för att jag valde att vara ganska bred i mitt bloggande, men ändå hålla mig inom min yrkesbransch. Till slut blev det för svårt att skriva i ämnet. Principen är ungefär som här, men här får jag bättre uppslag; jag pratar om jobb helt enkelt. Ger tips, berättar om min vardag i jobbsökande eller min vardag de dagar jag har jobb. Och lite diverse annat som kan gynna ens väg till jobb. Som att plugga till exempel, som jag börjar planera för nu. Men här har jag aldrig haft svårt för att få ihop ett inlägg. Jag har hållt på i fem år nu, tror jag. Det är jättekul och jag hittar alltid något jag kan skriva om.


Andra gången blev bra tre inlägg, jag var nog inte tillräckligt motiverad helt enkelt. 


Nu är jag då igång igen. Denna gången är jag väldigt smal i mitt val, jag ska blogga om reklamfilm. Dessa reklamfilmer som Ibland är störande moment – är tvprogrammen till för reklamen kan man ju undra ibland? Om nu företag lägger så mycket pengar och tid i reklamfilm, se till att göra dem bra då. Och se till att filmerna publiceras inte bara på tv.


Jag brukar kunna somna under dessa inslag vilket är störigt då jag kanske vill se en bra film. Så istället för att lyckas somna måste jag ju nu fokusera på reklamen med lite analys light, bedöma varför de är så bra eller dåliga. 


Läs gärna min blogg på ingrita.se/blogg

Bli först att kommentera

KomVux och SYO

Publicerat 02:e Mars 2017

Pratade igår med SYO-konsulent och jodå jag skulle läsa Naturkunskap. Och Samhällskunskap. Detta för att få behörighet att söka till utbildning till förskollärare. 


Så nu läser jag alltså tre ämnen – Psykologi också. Psykologi behöver jag inte men det är ju så sjukt intressant! Det hade jag igår och läraren är väldigt engagerad. Hon blommar ut när hon beskriver och förklarar, helt underbart. 


Idag hade jag Naturkunskap, har fått tre kapitel (55 sidor) som jag fick läsa in. Dessa ska jag skriva prov och göra två labrapporter från om två veckor. Läste ett kapitel och svarade på kapitelfrågor under lektionen och hittills verkar det ganska lätt. Gillar ju ämnet och det hjälper såklart till.

Bli först att kommentera

Snyggar till CV'et

Publicerat 27:e Februari 2017

Projekt snyggare cv i hopp om att få jobba som grafisk formgivare:


A. Jag gör och formger min generella presentation som en tidning i InDesign som jag sedan sparar ner till pdf, vilken jag kan bifoga till alla ansökningar jag gör. Varför jag gör det så omständligt med att göra en tidning är ju för att med denna visar jag min kompetens, förmåga och erfarenhet. 


B. Jag uppdaterar nu också en av mina hemsidor som ska kopplas ihop designmässigt med presentationen. 


C. Givetvis kommer jag skriva ett direkt riktat ansökan till de jobb jag söker. Förmodligen blir det direkt i emailet, kanske jag kodar mailet också. Dock är det fortfarande trubbigt att designa epost med kod, det ser sällan likadant ut i mottagarens epost.


Om jag inte får jobb av detta, vet jag inte vad jag får...

Bli först att kommentera

Inskriven KomVux

Publicerat 27:e Februari 2017

Idag var det inskrivning på KomVux. 


Jag har sökt Naturkunskap och Psykologi. Nja, Naturkunskap vet jag inte om jag egentligen behöver. Inser att jag behöver prata med SYO. Främst vill jag få behörighet så att jag kan plugga till lärare. Psykologi känner jag i och för sig att jag kan ha nytta av oavsett. 


Planen är att jag ska söka det jag kan behöva för att bli behörig till att jobba med barn på skolor. Jag vill ha en fast anställning och branschen behöver lärare. Lärarbristen kommer inte vara löst de närmaste tio åren, säger vissa rekryterare bland andra.


Eftersom högskoleutbildningarna jag kan söka till nu startar till höstterminen, kan jag lika bra plugga något i väntan tills dess. Så är min tanke.

Bli först att kommentera

Fula teckensnitt

Publicerat 24:e Februari 2017

Monster delar ut tips kring cv-skrivandet. I det här inlägget handlar det om vilket teckensnitt man väljer.


Såklart ska man hålla sig till ett enkelt teckensnitt, det är innehållet som ska tala, inte utseendet. Generell regel överhuvudtaget när det gäller grafisk form. 


Det finns en drös bra teckensnitt att använda. Har man ett konto på Google kan man till exempel skriva i deras version av Word och där också hämta hem deras teckensnitt från Google Fonts. Använd gärna teckensnitt som är sans-serif (utan klackar), de är mer lättlästa enligt mig. 


Till listan vill jag tillägga Arial och Times New Roman. De är standard i PC, men de är fruktansvärt fult skurna. Använd hellre Helvetica, Gill Sans, Futura alternativt Garamond, Bookman, Century Schoolbook.


Monsters värsta teckensnitt:


  • 1. Courier new 

  • 2. Lucinda console 

  • 3. Comic sans 

  • 4. Bradley hand ITC 

  • 5. Brush script 

  • 6. Chalkduster 

  • 7. Apple chancery  

  • 8. Mayalam MN 

  • 9. Harrington 

  • 10. Braggadocio

Bli först att kommentera

Kodknackat!

Publicerat 24:e Februari 2017

Ursäkta tystnaden, jag har haft ett uppdrag med en hemsida. Lite intensivt eftersom den skulle publiceras i helgen.


Nu blev det dock inte så, kunden ville mycket och krävde lite mer kodande än planerat. Sidan är klar men publicering är skjuten en månad framåt. Inte på grund av mig, jag har levererat vad jag skall, men jag antar att kunden själv kände att det blev för intensivt. Ville nog avvakta lite först. 


Jag hade krångel med en av filerna (php-kod, språket som används i WordPress). Men jag kunde till slut redigera i filen manuellt och allt blev bra. Mycket hög tröskel, vånda, stress och ångest på det, men när jag sedan lyckas med koden är all stress som bortblåst. Som en rejäl adrelaninkick. Underbart när man lyckas.


Nu har jag lite paus igen, ska fortsätta fixa med mitt cv. Först som en tidning, sedan följa upp det på en av mina hemsidor. Ja själva presentationen, förpackningen så att säga. 

Bli först att kommentera

Gå snabbt och le mycket så ser ingen att du är ful!

Publicerat 11:e Februari 2017

Så skriver en personlig tränare – som är verksam på Näset på Sveriges västra sydspets – i sin blogg. 


Visst har hon rätt! Att le funkar inte bara i träningslokalen utan även på stan, i byn, på jobbet, på arbetsintervjun osv. Rynkorna hamnar ju dessutom på rätt ställe, det är den bästa och billigaste ansktslyftet man kan göra! Och dessutom smittar leenden, andra blir glada! 


Jag följer hennes blogg, hon har många roliga tankar kring träning. Följ henne du med! Och även om det handlar om träning främst, så kan hennes livshållning inspirera till t ex jobbsökande också. Det är liksom samma ingredienser som behösvs: motivation, inspiration, envishet och att aldrig ge upp pga lite bakslag.

Bli först att kommentera

Läst i Sydsvenskan

Publicerat 07:e Februari 2017

"Det räcker inte med att ha ett arbete – man måste också regelbundet besöka arbetsplatsen." Stig Johansson


Några dagar i veckan publicerar Stig Johansson sina roliga gubbar med insiktsfulla citat eller tankar i Sydsvenskan. Denna var passande här, tycker jag.

Bli först att kommentera

Har efternamnet någon betydelse?

Publicerat 06:e Februari 2017

Jag hade ett son-namn innan jag gifte mig för tio år sedan.


Som ni kanske redan vet var jag arbetslös – för första gången – 1991. Då dippade ju konjukturen och det var svårt att få jobb. Det året träffade jag min nuvarande man, som ursprungligen är från Spanien. Jag lade också ner mitt företag det året, eftersom även uppdragen började sina.


När jag då sökte jobb och kom på intervjuer fick jag ständigt frågan om jag var med barn, eller planerade att skaffa. Lustig fråga egentligen, om jag söker heltidsjobb, som dessutom kräver mitt totala engagemang, varför är det då det största "problemet"? Bara för att man är kvinna kanske man har annat fokus i livet än att föda barn. Alla intervjuer jag var på och det var en del, fick jag alltid den frågan. Idag får rekryterare väl inte ens  ställa frågan, det är diskriminerande.


Idag, andra gången jag är arbetslös (eller snarare, utan heltidstjänst), kommer jag inte ens på intervju. Under snart tio år har jag inte haft tillsvidareanställning på heltid. Jag har dock jobbat på diverse timjobb, vikariat, halvtid och i branscher utanför min kunskap. Kan det vara så att rekryterare ryggar när de läser mitt efternamn? Mitt yrke kräver bl a bra kunskap i svenska. Det har jag ju, det var ett av mina bästa ämnen i skolan. 


I dagens tidning läste jag en insändare av en tjej som också gift sig, men hennes situation är tvärtom. Hon hade ett utländskt efternamn innan hon gifte sig och fick aldrig respons på sina jobbsök. Men när hon skrev sitt nya svenska efternamn i sina ansökningar blev hon däremot kallad på flera intervjuer!! 


Hon ville inte tro att det var så, men det är svårt att inte dra den slutsatsen. Så nu ska jag göra en drös ansökningar och jag ska använda mitt flicknamn. Kanske jag skicka med alla mina betyg från grundskolan också, så det syns att jag verkligen har svenska som modersmål...

Bli först att kommentera

Snyggare CV

Publicerat 26:e Januari 2017

Du kanske har programmet Adobe InDesign?


Om så, så är här lite tips på hur du enkelt kan snygga till ditt CV och jobbpresentation. Ibland är det att sticka ut estetiskt som gör att du landar överst i högen.


Jag har jobbat i programmet i typ hundra år (nåja, 25 då...) och kan i princip jobba med det sovande. Tipsen känns lite öveflödiga för mig således, men det gav mig iallafall lite inspiration.


Här är lite tips!

Bli först att kommentera

Rensa ut!

Publicerat 26:e Januari 2017

Du som ändå går hemma och har mycket fritid (läs är arbetssökande) och inte har rensat ut i röran än – börja med garderoben!


Det är en av mina planer nu när jag återigen är utan kontinuerligt arbete. Garderoben ska först få min uppmärksamhet bl a. Tröjor som jag inte använder, kläder jag vuxit ur, slitna strumpor etc ska rensas bort. 


Fick idag från H&M i min epost att de tillvaratar gamla kläder, de återvinner dem till papper, energi, möbelkläder mm. Eller helt enkelt skickar dem till andrahandsmarknad världen över. En god sak. De flesta har nära till ett H&M, ta en säck med dig, lämna till butiken. Säcken går med i lastbilsreturerna till deras lager för sortering och vidaretransport.


Vilken bra idé! Ett spartips som gör nytta! Rensa ut i röran, det gör det lättare att sedan fokusera på jobbsöket!

Bli först att kommentera

Var påläst!

Publicerat 25:e Januari 2017

Om du väl kommer på intervju är det bra om du är påläst innan, dvs vet en del om företaget. Det säger Nina Jansdotter i en artikel i tidningen Metro (torsdagen 12 december 2016). 


Du kommer få frågan "Vad vet du om oss?" och det är såklart proffsigt att veta vad det är för företag man sökt till. Förhoppningsvis vet du det redan eftersom du gjort en skräddarsydd ansökan som svarar till vad du hittat för information om företaget. Företaget har garanterat en hemsida med presentation. Googla företaget! Företaget finns säkerligen på sociala medier. 


Dessa frågor bör du kunna svara på:


1. Hur många anställda har företaget?


2. Vilka framgångar har de gjort de senaste åren?


3. Vilka utmaningar verka företaget stå inför?


4. Vilka är deras största konkurrenter?


5. Vad har de för ledarskapsfilosofi?


6. Vad har företaget för vision och affärsidé?


7. På vilket sätt passar företaget dig och din kompetens?

Bli först att kommentera

 

0.048789978027344