Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Aktiv Bemanning i Småland AB

Att jobba på ett bemanningsföretag innebär att dina arbetsuppgifter och din arbetsplats varierar beroende på vilket uppdrag du är på. Vi kan dock garantera ett kul och omväxlande jobb där nya miljöer och nya arbetskamrater möter dig. Det är väldigt viktigt för oss att du som medarbetare utvecklas och trivs. Du är vår ambassadör ute på fältet och det är din insats som leder till nya uppdrag och nöjda kunder för Aktiv Bemanning. Under tiden på din arbetsplats kommer du att få regelbundna besök av din chef som kan stötta dig.

Trygghet!
Aktiv Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder en trygg anställning då vi tar fullt ansvar för vår personal. Du har garantilön enligt avtal antingen du är uthyrd eller inte. Vi har kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Bemanningsföretagen.

Möjligheter!
En anställning på Aktiv Bemanning i Värnamo hjälper dig även att skapa kontakter på arbetsmarknaden i regionen. Kontakter som kan leda till ytterligare möjligheter eller till fast anställning hos företaget du är på. Tröttnar du eller skulle vilja byta jobb är du alltid välkommen tillbaka.

Har du erfarenhet av att köra truck men saknar truckkort? På Aktiv Bemanning anordnar vi kontinuerligt truckutbildningar/-kurser för att ytterligare förstärka kompetensen hos våra medarbetare, samt anställda på våra kundföretag.
Om din anställning:

Att vara uppdragsanställd på Aktiv Bemanning i Värnamo innebär att du kan få utöva olika yrkesroller under avtalstiden. Uppdragen kan variera från någon eller några dagar till flera månader. Du ställs hela tiden inför nya utmaningar och möjligheter när du jobbar. Det är därför viktigt att du följer de tider och regler som uppdragsgivaren har på just den arbetsplatsen där du är."

Du kan kontakta Aktiv Bemanning i Småland AB via dessa kanaler

Hemsida:

http://www.aktivbemanning.se

Tar emot ansökningar på:

http://www.aktivbemanning.se

Epostadress:

jobba@aktivbemanning.se

Telefon:

0370-30 15 50

Yrkesområde:

Industri / Transport
Teknik / Ingenjör / Drift

Plats:

Jönköping

Har CV-databas:

ja

Jobbcoach:

nej

0.029514074325562